Lexie

Gott Nytt år!
Lördag 31th December 2016
klockan: 19:42 pm
 
Hej allesammans! 
 
Om några timmar kommer klockan slå 00:00 vilket betyder att år 2017 har officiellt börjat. Vilket år det har varit egentligen. David Bowie, Alan Rickman, George Micheal och nu Carrie Fisher har lämnat oss för att vara bland sjärnorna och samtidigt har världen bemöts av olika katastrofer. Folk som flyr för sinna liv, krig från höger och vänster, demonstrationer, politiker som argumenterar och håller inte med varandra, EU och till sist men verkligen inte minst..Donald Trump.
 
Jag är nog inte ensam om att tycka att 2016 var ett skit år. Även om jag lyckades ta studenten, få sanna vänner och börja min rehabilitering måste detta vara en av de mest mentalt och fysiskt krävande året jag har bemöt. Ni som har läst min blogg sedan jag började skriva vet om allt som jag har behövt jobba med och fortfarande behöver jobbar på. Jag tänker inte börja 2017 med att ställa omöjliga krav som att bli frisk i slutet av Januari eller skapa massor av måsten. Jag har istället bestämt mig för att ha ett ord för det kommande året. Detta ord ska jag försöka ha med mig var dag och försöka leva upp till för att inte bara bekämpa anorexin utan också för att skapa mig själv.  Jag vett att mycket kommer att hända under 2017 och jag kommer behöva pusha mig själv mer än vad jag har någonsin gjort. Som tur vet jag att jag har folk vid min sida som kommer stötta mig i vad som än händer.
 
Ordet jag har valt är Våga. Att våga. Våga stå ut. Våga nya saker. Våga vara mig själv. Våga vila. Våga äta. Våga att inte räkna. Våga att träna. Våga vara social. Våga att vara glad. Våga må bra.
 
Jag har redan satt upp ett mål till mig själv som jag ska ta upp med Coachen när vi träffas igen men annars ska jag fokusera på att göra 2017 till mitt år.  Ni kanske vill testa att ha ett ord för 2017 och om ni vill får ni gärna berätta vad det är!
Jag hoppas verkligen att ni kan finna samma motivation och glädje med att börja året 2017 med positiva mål och ambitioner. Jag tycker vi lämnar 2016 bakom oss och låter 2017 bli det nya kanon året. Man kanske ska statsa på lycka än alla måsten vi finner i dagens samhälle. Jag reser nu mitt glas till er alla som har kämpat igenom detta år, vare sig sjuk/trött/ledsen/normal/glad, och önskar er ett gott slut men ett fantastisk start. 
 
Gott nytt år till er alla och vi syns nästa år. Själv ska jag nu vänta på att se alla underbara fyrverkerier som jag har väntat hela året på att få se igen.