Lexie

Happy Halloween!
Måndag 31th Oktober 2016 
 
 
GLAD HALLOWEEN ALLESAMMANS! 
 
Dagen har kommit när Halloween ska firas! Jag bestämde mig för att ha en Frankenweenie tröja och skelett hårspännen på mig för att fira lite medan jag är på kliniken. Tänka sig att det är Halloween idag men dessvärre är det mest skrämmande inte alla som är utklädda eller alla pumpor utomhus utan snöslasket och stormen som är på sin väg. Jippi. 
 
Jag är som vanligt trött och kämpar på med det ena och det andra. Helgen bestod av olika utmaningar som att äta choklad och russinfrallor. Fick som vanligt ångest över detta eftersom jag finner det gott samt allt annat som ätstörningen kommer på. Åt också lunch med mamma på en ny resturang vilket var extremt trevligt. Igår blev det också lite Halloweenfirande hemma med pannkakor i olika färger. Jag mennar det jag säger. Vi snackar grönt och rött. Röda, gröna och vita pannkakor. Eller som vi sa Frankensteinpannkakor, blodpannkakor och likpannkakor. Desvärre hade jag tidigare under dagen fått för mig att man ska sitta och spänna magen när man sitter ner eller står upp eftersom det ska vara bra för hållningen. Dummma jag tänkte inte på att sitta och spänna magen är faktiskt träning och är inte överhuvudraget normalt att göra. Det fick mig att tänka på hur lättpåverkade vi är egentligen. Så där satt jag och åt pannkakor med en spänd mage samtidigt som jag reflekterade över vad jag hade ätit under dagen. Ångest blev det i slutändan med en liten ångestattack därpå. Med det sagt fick jag skuldkänslor över det eftersom där hade mina föräldrar slitit och gjort en underbar middag och jag får ångest. Men jag fick också lära mig igår att fixa pumpor är en jätte bra ångestdämpare!
 
Veckan framför mig består av olika utmaningar men en vet jag om nu och tycker att den är skräckinjagande. Jag ska faktiskt gå och fika med Coachen på Onsdag vilket är så läskigt att jag vet inte hur jag ska beskriva det. Hela min ätstörning skriker " Räcker det inte med att du äter!? Och nu ska du äta mer! Tänk på alla kalorier och allt ohälsosamt med att fika! Du har gått upp så jävla mycket redan! Enough already! Alla säger att du mår så bra och är typ frisk, du behöver inte"  
Allstå jag behövde till och med fråga hur man äter visa bakelser.....hur skämmigt är inte det. Vi får väl se hur det går..
 
Men idag är det Halloween och då kan det firas med bra film, mat och nära och kära. Vare sig familj, vänner eller döda. Spöken och monster måste väl också få fira!!
 
 
Hoppas att ni har det bra och att ni får en underbar Halloween! Glöm inte att fira och att ha det fantastiskt bra! Vill fråga er snabbt om det finns någonting ni vil att jag ska prata om? Uppskattar om ni har lite förslag! Men som alltid är jag öppen för att besvara frågor eller funderingar! Glad Hallowen och tack för att ni finns och läser min blogg!